Hälsoanalyser & behandlingar

Klicka på bilden för att komma till tidsbokningen . . .


När du vill bli piggare, gladare, snabbare eller bar lugn i magen.
Eller när du har arbetsam symptom?

På mottagningen kan du få flera olika anlyser och behandlingar. Vi utgår från din situation och alla symptom beaktas. I samband med en hälsoanalys får du svar på frågor du har och förslag på vad du kan göra för att må bättre. 

Du ser alla priser för analyser i bokningen innan du bokar. 
För att komma till tidsbokningen klickar du på bilden till höger.

För mer information om hälsoanalyser av olika typ gå till vår hemsidan HÄR

Hälsoanalyser

Blodanalys

Med en droppe blod från fingret kan vi i mikroskopet analysera många saker i kroppen. Näringsbrister på mineraler och vitaminer. Funktioner på flera organ. Utifrån dessa värden och tillsammans med hur du beskriver hur du mår, kan vi finna förbättringsförslag för dig. 

När blodet koagulerar på glaset framträder ett mönster med många indikationer. Vi ser näringsbrister och funktionsstörningar i kroppen. Det ger möjligheten att finna lösningar på många symptom. 

Bioresonans

Med instrument för bioresonans kan vi både analysera och behandla. Allt för att ditt välmående skall öka. 

Vi kan mäta många organ och funktioner för att se om de är belastade eller att de fungerar bra. Vid bristande funktion kan vi behandla för att stärka. Vi har även möjlighet att försvaga mikroorganismer när de blir för många. 

Behandlingar

Näringsterapi

När vi får bristande funktion i kroppen är det i de flesta fall näringsbrister. Dessa rättas till genom att äta näringstillskott under en period. 

Näring är en ofta förbisedd möjlighet vid symptom i kroppen. Det är näringen som får oss att fungera korrekt. Vid 100% av våra symptom är det frågan om små eller stora näringsbrister. Rättar vi till dessa brister i tid kan vi oftast helt eliminera symptomen. 

Linus Pauling fick nobelpris i C-vitamin. Han hävdar att 100% av våra sjukdomar beror på näringsbrist. Stämmer det han säger kan alla symptom förbättras med näringstillskott. 

Bioresonans

En fantastisk möjlighet vi har att behandla funktioner och belastningar i kroppen. Helt utan negativa biverkningar kan vi nå de allra flesta system och funktioner för att hjälpa till rätt funktion. 

Kosten

Hos TFT-Hälsan får du rekommendationer om din kost. Det är det dagliga näringsintaget och behöver vara till din fördel. Det är så lätt idag att äta fel så vi blir sjuka. Det går att äta sig frisk med en del smarta val.